BOTOX INJECTIES

Frons

Behandeling van de Frons rimpels is een van de meest populaire en succesvolle Botox behandelingen. Het aanspannen van de spieren die betrokken zijn bij het fronsen, geeft vaak een boze en strenge blik. Veelvuldig aanspannen van deze spieren kan hoofdpijn klachten geven en op den duur de bekende “11” lijnen tussen de ogen creëren. Om deze frons rimpels tegen te gaan, wordt de meest krachtige spier behandeld met Botox. Het resultaat is dat de “11” lijnen verdwijnen en dat de blik een stuk minder streng wordt. Met name het laatste zorgt dat er voor dat de omgeving een positievere uitstraling krijgt.

Het maximale effect is meestal na 2 weken zichtbaar. Het effect duurt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Het resultaat kan variëren per patiënt. Het te verwachten effect wordt met u besproken voorafgaand de behandeling. Afhankelijk van de dikte van de spier wordt de hoeveelheid Botox aangepast. De behandeling van de frons rimpels heeft meestal ook een gunstig effect op eventuele hoofdpijn klachten of migraine.

Risico op complicaties is laag. Mogelijke complicatie van deze behandeling is dat de wenkbrauw lager komt te hangen dan voorheen. Injectie met Botox kan een blauwe plek vormen. Deze blauwe plek trekt vaak binnen enkele dagen weg. Plan daarom altijd een behandeling minstens 2 weken voor een belangrijke afspraak of event.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de Frons rimpel behandeling? Dan kunt u contact opnemen met ons via e-mail, Whatsapp of Instagram. Of vraag een vrijblijvend consult aan. 

Behandeling Frons rimpel